Är vi påväg tillbaka till 80-talet?

0 kommentarer / Publicerat av Sebastian Jensen Saltin

Är vi påväg tillbaka till 80-talet?

80-talet håller på att göra en comeback, högt och tydligt, dessutom. Med allt ifrån den superpopulära serien Stranger Things som utspelar sig på 80-talet till tv reklamer och varumärken som återproducerar ikoniska produkter med tydlig retrostil. 80-talet syns helt enkelt överallt i vårt samhälle. Likt populärkultur och kläder börjar nu även inredning att influeras med tydliga drag från 80-talet, som mer och mer ser ut att bli en riktig trend 2018.
Med distinkt retrostil ser vi nu 80-talsinfluerad inredning som väcker en känsla av nostalgi samtidigt som den ger av en tidlös modern stil, lite två flugor i en smäll. För fans av 80-talets stil och design har vi försökt samla ihop en härlig blandning produkter som inspirerar och är trendigt. Neoner, Miami Vice, flamingos och palmer - vi har helt enkelt lite allt möjligt för att transporteras tillbaka till det underbara 80-talet med 2 utvalda produkter:

1. Neonlampor
Omåttligt populärt på 80-talet och onekligen en av årets trender är neonlampor ett utmärkt sätt att addera en härlig färgklick på väggen eller i rummet, med allt ifrån väggneoner, barskyltar och stående flamingos. En exotisk neonkaktus eller cool neonflamingo skapar en distinkt 80-talskänsla i rummet. Kolla in vår urläckra neonkaktus med betongfot:


2. Flamingos 
En ikonisk stilbild av 80-talet är helt klart den rosa flamingon. I sann Miami-vice anda så gör nu flamingon comeback i allra högsta grad. Letar du efter en kitschig men klassisk och nostalgisk inredningsdetalj som tagen direkt ut 80-talet så behöver du inte leta längre än vår urhärliga stående flamingo med riktiga fjädrar:

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Alla kommentarer måste godkännas innan publicering

s