Hur du kan introducera den trendiga aplampan i hemmet

0 kommentarer / Publicerat av Sebastian Jensen Saltin

Hur du kan introducera den trendiga aplampan i hemmet

Den rådande djur-trenden har väl inte gått någon obemärkt förbi. Vare sig det är exotiska tigrar i form av exempelvis mattor eller söta aplampor så har 2018 verkligen lyft tropiska djur högt på listan i popularitet, och den rådande trenden ser inte ut att försvinna. Vi kan verkligen förstå varför, det är ju något riktigt härligt med tuffa och exotiska djur som gör entré i hemmen, det tillför lixom en ny grad av sommarkänslor, samtidigt som det kan vara riktigt lyxigt med en tuff apa eller tiger i någon form där hemma. 

Vi uppmärksammade såklart den rådande trenden - och här på Inspiri är vi ständigt på jakt efter det lite ovanligare och speciella - så vi lyckades hitta en aplampa som föll oss, och förhoppningsvis er, våra kära kunder, i smaken på direkten. Den kommer i tre olika läckra färger, svart, antikguld och en champagne eller silveraktig nyans. Den passar faktiskt lite överallt i hemmet, lite som en bordslampa, och gör sig bra som en garanterad koversationsstartare när gäster får syn på den. Varför inte ställa den på byrån i hallen? En tropisk inredningsdetalj som möter dig eller gästerna i dörren och sätter lixom tonen för resten av hemmet. 

1. Monkey Lamp Sittande Guld

Nu snackar vi lyx! En riktigt läcker antikguld som passar i alla olika slags hem. 

 

2. Monkey Lamp Sittande Champagne/Silver

Lite mer "lågmäld" jämfört med den guldiga och passar därför perfekt i exempelvis ett hem med skandinavisk design, där det är lite mer silvriga och gråare färger. Riktigt läcker färg. 

 

3. Monkey Lamp Sittande Svart

Den svarta aplampan är ju mest lik en "riktig" apa, så att säga, med dess svarta färg, vilket också gör att den verkligen passar i alla typer av hem, varesig du har ett riktigt färggrant hem, eller om du helt enkelt har lite lyxigare inredningsdetaljer, den svarta färgen flyter in bra i alla omgivningar. 

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Alla kommentarer måste godkännas innan publicering

s