Nya somriga & exotiska partytillbehör till sommarens alla fester!

0 kommentarer / Publicerat av Sebastian Jensen Saltin

Nya somriga & exotiska partytillbehör till sommarens alla fester!

Nu är det snart midsommar och med det kommer ju även sommarens alla festligheter att kickas igång. Vi har passat på att ta in ett antal härliga lite tropiska och somriga nyheter som är som gjorda för just alla sommarens kalas, med allt ifrån ananasmuggar till urläckra ishinkar. Varesig du är bjuden på en exotisk sommarfest eller ett kitschigt flamingoparty så har vi nu allt du behöver för att äga festen. 

1. Mugg Ananas Guld Med Sugrör

Är det sommarfest så är det sommarfest, och även fast vi bor uppe i det lite kallare Europa så måste väl även vi få njuta av det lite tropiska? :)

2. Mugg Ananas Med Sugrör

Inte riktigt lika lyxig och synlig som den guldiga muggen men minst lika tropisk och härlig, en perfekt mugg att glida runt med på festen.

3. Mugg Vattenmelon Med Sugrör

Har vi två olika ananasmuggar som är sådär härligt exotiska och somriga så måste vi ju bara ha ett alternativ till oss vattenmelon-älskare, och vad passar då bättre än den här läckra muggen?

4. Pineapple Ice Bucket - Ishink i Ananasdesign

Nu snackar vi! Alla fester behöver ju väl kylda drycker - och vad passar då bättre än en ishink? Jo, en ishink som är en stor guldig och lyxig ananas förstås! En favorit som blivit riktigt uppskattad hos våra kunder. 

 

 

Kolla in resten av våra somriga nyheter HÄR! 

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Alla kommentarer måste godkännas innan publicering

s