Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att kunden har tagit emot varan, i enlighet med enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Vid retur står du för risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar. Det är viktigt att ytteremballage används och försluts på ett sätt så att innehållet inte riskerar att förstöras. Förseglingen får inte vara bruten, varor med bruten försegling kan inte returneras. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Vid byte eller retur av vara står kunden för returkostnaden.

Kontakta alltid oss på info@inspiri.se innan du returnerar en vara.

Kontakta oss även ifall du av någon anledning inte haft möjlighet att hämta ut din försändelse så att vi kan återkalla din faktura i tid och undvika administrativa avgifter.

Retur

Mejla oss på info@inspiri.se och meddela att du gör en retur och ange följande uppgifter:

Ordernummer
Kundnamn
E-post som köpet registrerades på
Orsak till retur
Namn på produkter du vill returnera

Vi ger dig vidare instruktioner i vårt mejlsvar. Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av Sundbox AB inom trettio (30) dagar från det datum då den returnerade varan mottagits och godkänts.

Byte

Byten hanteras på samma sätt som returer. Enda skillnaden är att du i mejlet till oss även anger vilken produkt du vill byta till. Alltså vid eventuellt byte av din vara till annan färg eller storlek betalar du returfrakt. Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten.

Reklamationer

Kontakta oss på info@inspiri.se om du vill reklamera en vara. Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och Sundbox AB eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som Inspiri.se har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar till exempel inte fel orsakade av normalt slitage. Eventuella reklamationer anmäls av dig som kund snarast möjligt efter leverans. Glöm inte att lämna med ditt ordernummer för snabbare hantering. Vid reklamationsärenden står Sundbox AB för eventuell returfrakt. Skicka inte tillbaka något innan du fått bekräftelse från oss via mejl. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av Sundbox AB inom 30 dagar från det datum då ärendet hanterats.

s