För att ge dig som kund bästa möjliga service har vi valt att samla några av de vanligaste frågorna som kommer in till oss här nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga så tveka inte att kontakta vår support på info@inspiri.se
Frakten kostar 49 kronor. Fraktfritt vid 699 kronor eller mer i köp. Mindre försändelser skickar vi oftast med Posten Varubrev. Paketet kommer direkt hem i brevlådan om det får plats. Större paket eller paket som inte får plats i brevlådan kommer till ditt närmsta postombud. Du får i sådana fall ett SMS när du kan hämta ut ditt paket. Större försändelser skickas med DHL Service Point och levereras till ditt närmaste DHL ombud. När ditt paket anlänt till ditt ombud får du ett SMS alternativt ett mejl som meddelar att ditt paket finns att hämtas.
Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar men kan variera beroende på var i landet du bor samt hur mycket beställningar vi hanterar.
De flesta försändelser finns hos ditt postombud i 14 dagar. På avin hittar du information om liggetiden. Försändelser som inte hämtas ut i tid skickas tillbaka till avsändaren. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. För närvarande motsvarar denna kostnad 395 kr (inkl. moms).
Är paketet och/eller innehållet skadat när du hämtar ut det ska du anmäl det direkt på servicestället. Ta gärna en bild på skadan på plats och anmäl direkt till Kundservice.
Vi erbjuder i samarbete med HIPS Payments faktura 14 dagar (0 kr i avgift), swish, kort och delbetala i din egen takt
Du har 14 dagar på dig att betala din faktura från det datumet vi skickar dina varor. Du hinner alltså prova och klämma i lugn och ro i hemmet innan du behöver betala ditt köp.
För frågor om varför du inte får handla mot faktura var vänlig kontakta HIPS Payments. Du hittar kontaktuppgifter på https://hips.com/se/home.
s